ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Πρόκειται για σορό παιδιού το πτώμα που βρέθηκε εντός της 2ης βαλίτσας

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Πρόκειται για σορό παιδιού το πτώμα που βρέθηκε εντός της 2ης βαλίτσας

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τις εξονυχιστικές έρευνες εντός της Κόκκινης Λίμνης την Κυριακή (05/04). 

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως πληροφορούμαστε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για σορό παιδιού το πτώμα που εντοπίστηκε εντός της δεύτερης βαλίτσας, η οποία ανασύρθηκε νωρίς το απόγευμα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.  

Η σορός εντοπίστηκε ντυμένη εντός ταξιδιωτικής βαλίτσας και σε κατάσταση αποσύνθεσης. Εάν πρόκειται για την 8χρονη Elena-Natalia Bunea θα διαφανεί στις μετέπειτα ιατροδικαστικές εξετάσεις και στα επιστημονικά αποτελέσματα από το DNA. 

Μετά και τα αποτελέσματα από την σάρωση του συστήματος Sonar σε ολόκληρη την έκταση της λίμνης εντοπίστηκε η δεύτερη βαλίτσα, ενώ το πρωί της Δευτέρας (06/04) αναμένεται να συνεχίσουν οι έρευνες σε σημεία που δοθηκε προτεραιότητα για προσπάθειες εντοπισμού και της τρίτης βαλιτσας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE