ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Πρόκειται για σορό παιδιού το πτώμα που βρέθηκε εντός της 2ης βαλίτσας

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Πρόκειται για σορό παιδιού το πτώμα που βρέθηκε εντός της 2ης βαλίτσας

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τις εξονυχιστικές έρευνες εντός της Κόκκινης Λίμνης την Κυριακή (05/04). 

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως πληροφορούμαστε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για σορό παιδιού το πτώμα που εντοπίστηκε εντός της δεύτερης βαλίτσας, η οποία ανασύρθηκε νωρίς το απόγευμα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό 

Η σορός εντοπίστηκε ντυμένη εντός ταξιδιωτικής βαλίτσας και σε κατάσταση αποσύνθεσης. Εάν πρόκειται για την 8χρονη Elena-Natalia Bunea θα διαφανεί στις μετέπειτα ιατροδικαστικές εξετάσεις και στα επιστημονικά αποτελέσματα από το DNA. 

Μετά και τα αποτελέσματα από την σάρωση του συστήματος Sonar σε ολόκληρη την έκταση της λίμνης εντοπίστηκε η δεύτερη βαλίτσα, ενώ το πρωί της Δευτέρας (06/04) αναμένεται να συνεχίσουν οι έρευνες σε σημεία που δοθηκε προτεραιότητα για προσπάθειες εντοπισμού και της τρίτης βαλιτσας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE