ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΡΘΗΤΗΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ: Ο Άντρος θυμήθηκε τις χειραψίες στις τριμερείς και ο Αβέρωφ απαντά με… «χαιρεκακία» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΡΘΗΤΗΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ: Ο Άντρος θυμήθηκε τις χειραψίες στις τριμερείς και ο Αβέρωφ απαντά με… «χαιρεκακία» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εσωτερικούς πολιτικούς τριγμούς έχει προκαλέσει ο νέος τραμπουκισμός της Άγκυρας με εκφραστή το σκάφος Fatih (Πορθητής).

Το τουρκικό πλοίο/γεωτρύπανο, συνοδεία φρεγάτας του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, προχώρησε αυθαίρετα σε διαδικασία σταθεροποίησης επί του στόχου στην περιοχή που παράνομα δέσμευσε η Άγκυρα για τη διενέργεια γεώτρησης, 37 ναυτικά μίλια δυτικά της χερσονήσου του Ακάμα…

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, άδραξε την ευκαιρία για να κάνει –προφανώς- αντιπολίτευση.

«Οι χειραψίες στις τριμερείς, τα μεγάλα λόγια περί θωράκισης, οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι, δοκιμάζονται τώρα με τις τουρκικές προκλήσεις» σημείωσε ο Άντρος Κυπριανού στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

Μια ώρα αργότερα ήρθε και η απάντηση από το κυβερνών κόμμα. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αποκρίθηκε –επίσης- με τιτίβισμα στο σχόλιο του κ. Κυπριανού: «Την ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της Κύπρου κορυφώνονται και η διεθνής κοινότητα τις καταδικάζει, κάποιοι στην Κύπρο χαιρεκακούν».

Απάντηση υπήρξε και από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σημείωσε στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Φαντάστηκε ποτέ ο @GenSecAKEL χωρίς τις συμμαχίες και τις τριμερείς που ειρωνεύεται, πώς θα ήταν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί και ενέργειες; Ή μήπως, όπως μας είπε τις προάλλες, είναι τυχοδιωκτισμός από μέρους μας οι τριμερείς χωρίς την Τουρκία...».

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top