«Κλείδωσε» με νέο κανάλι ο Μιχάλης Σοφοκλέους – Τα νέα «χρέη» που αναλαμβάνει!

«Κλείδωσε» με νέο κανάλι ο Μιχάλης Σοφοκλέους – Τα νέα «χρέη» που αναλαμβάνει!

Μετά την προσπάθεια δύο καναλιών να αποσπάσουν την υπογραφή του επιτυχημένου Κύπριου ηθοποιού, για την νέα σεζόν, ο Μιχάλης είπε το «ναι» και η νέα του τηλεοπτική εμφάνιση, σε ένα διαφορετικό ρόλο απ’ότι τον συνηθίσαμε, είναι γεγονός! 

Μετά την «διεκδίκηση» του ηθοποιού και από το κανάλι του ΑΝΤ1, απότι φαίνεται κατάφερε να τον κερδίσει εφόσον ο Alpha Κύπρου έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια στο να κρατήσει τον ηθοποιό, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Σοφοκλέους να αποκτήσει τον ρόλο του..παρουσιαστή.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τον νέο του ρόλο στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.