ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Μαρία Παστελλά: «Εμείς είμαστε το μέλλον αυτού του τόπου» - VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Μαρία Παστελλά: «Εμείς είμαστε το μέλλον αυτού του τόπου» - VIDEO

Έκκληση προς τους νέους απευθύνει η υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαρία Παστελλά για να μεταβούν στις κάλπες να ψηφίσουν και να μην απέχουν από την εκλογική αναμέτρηση.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ThemaOnline, η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Συμμαχία Πολιτών, Μαρία Παστελλά, ανέφερε πως ως νέα πασχίζει μαζί με τους νέους, έχοντας τα ίδια προβλήματα και σκέψεις μαζί τους.

Η κυρία Παστελλά είπε πως «Και εγώ ήμουν άνεργη για ένα χρόνο, κρατούσα το πτυχίο μου και πήγαινα από δικηγορικό σε δικηγορικό για να βρω δουλειά και μου έλεγαν ‘ποιου κόμματος είσαι’ εάν έχω μέσο. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου είναι απλοί άνθρωποι. Νοικοκυρά η μητέρα μου, ο πατέρας μου πελεκάνος, δηλαδή έχω ζήσει τον ρατσισμό της μεσαίας τάξης, ή της «φτωχιάς τάξης», θα ήθελα να τους πω πως δεν είναι όλοι όπως τους βλέπουν. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι καθαροί και θα παλέψουν για τις αξίες και τα ιδανικά τα οποία έχουν χαθεί στις μέρες μας. Μόνο εμείς οι νέοι, εάν σηκωστούμε από τον καναπέ και πάμε να ψηφίσουμε θα κάνουμε την ανατροπή και θα έχουμε ρόλο και λόγο την επόμενη μέρα των εκλογών να διεκδικήσουμε πράγματα. Εμείς είμαστε το μέλλον αυτού του τόπου και εμείς πρέπει να θέσουμε τους ανθρώπους που θα διεκδικήσουν πράγματα για εμάς».

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, ανέφερε πως «υπάρχει ένας φόβος πίσω από τους πολίτες, δηλαδή θα πάω να σε ψηφίσω και θα κάνεις τα ίδια; Λόγω της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας που επικρατεί στη χώρα μας δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από τον πολίτη και αυτό το βαρυνόμαστε εμείς οι νέοι πολιτικοί με νέες ιδέες από τις πράξεις των προηγούμενων πολιτικών. Είναι το πιο δύσκολο σημείο, να μιλήσεις με ένα ψηφοφόρο και ένα πολίτη που ενδιαφέρεται και μελετά τα κοινά της χώρας σου».

«Μας εντάσσουν μέσα σε όλους τους άλλους πολιτικούς, αν και είναι η πρώτη φορά που βγαίνω μπροστά για να διεκδικήσω μια θέση. Αυτό που μας ρωτούν περισσότερο είναι αν θέλουμε την καρέκλα, αν πάμε για τον μισθό», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Συνεχίζοντας η κυρία Παστελλά, τόνισε πως «δεν είμαι ένας από αυτούς. Είμαι ένας πολίτης όπως είσαι και εσύ απλά έχω την δυνατότητα και έχω την όρεξη να αγωνιστώ και να διεκδικήσω τουλάχιστον ένα απ’ αυτά τα οποία έχω μέσα στο μυαλό μου».

Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Οικολόγων – Συμμαχία Πολιτών, η κυρία Παστελλά ανέφερε πως πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που τιμά την ισότητα μεταξύ των δυο φύλων αλλά παράλληλα δίνει το βήμα και στους νέους ανθρώπους.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, μίλησε για τους στόχους της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως επίσης και για τα κενά του συστήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας τα οποία πρέπει να τονιστούν και να καλυφθούν.

Δείτε τη συνέντευξή της:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top