Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ανακοίνωσε τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να προχωρήσει σε καθορισμό όρων, για να δοθεί το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» σε ιδιωτική εταιρεία για διαχείριση.

«Νιώθουμε ως Υφυπουργείο ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την εύρυθμη λειτουργία του Συνεδριακού, όμως πιστεύουμε ότι έφθασε ο καιρός και το Συνεδριακό να αναπτύξει το προϊόν του, να μπει δυναμικά στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού», είπε μιλώντας στο περιθώριο της ημερίδας για έναρξη της εβδομάδας «Κυπριακού προγεύματος και Brunch».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE