Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ανακοίνωσε τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να προχωρήσει σε καθορισμό όρων, για να δοθεί το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» σε ιδιωτική εταιρεία για διαχείριση.

«Νιώθουμε ως Υφυπουργείο ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την εύρυθμη λειτουργία του Συνεδριακού, όμως πιστεύουμε ότι έφθασε ο καιρός και το Συνεδριακό να αναπτύξει το προϊόν του, να μπει δυναμικά στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού», είπε μιλώντας στο περιθώριο της ημερίδας για έναρξη της εβδομάδας «Κυπριακού προγεύματος και Brunch».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE