Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ανακοίνωσε τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να προχωρήσει σε καθορισμό όρων, για να δοθεί το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» σε ιδιωτική εταιρεία για διαχείριση.

«Νιώθουμε ως Υφυπουργείο ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την εύρυθμη λειτουργία του Συνεδριακού, όμως πιστεύουμε ότι έφθασε ο καιρός και το Συνεδριακό να αναπτύξει το προϊόν του, να μπει δυναμικά στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού», είπε μιλώντας στο περιθώριο της ημερίδας για έναρξη της εβδομάδας «Κυπριακού προγεύματος και Brunch».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE