Εγκρίθηκαν τα τελευταία νομοσχέδια του Ιωνά Νικολάου

Εγκρίθηκαν τα τελευταία νομοσχέδια του Ιωνά Νικολάου

Τα νομοσχέδια με τα οποία ιδρύεται το εμπορικό δικαστήριο και ναυτοδικείο και το νομοσχέδιο για τη νεανική παραβατικότητα, παρουσίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος μετά την παραίτησή του την προηγούμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης την επομένη της επερχόμενης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 του Μάη.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Νικολάου είπε ότι εγκρίθηκαν σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο δύο νομοσχέδια με τα οποία ιδρύεται το εμπορικό δικαστήριο και ναυτοδικείο.

Ανέφερε ότι είχαμε στο παρελθόν εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που αφορούσε την ίδρυση του εμπορικού δικαστηρίου, το οποίο παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Νομικών, αλλά υπήρχαν κάποιες δεύτερες σκέψεις από πλευράς των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE