Αρκετά δύσκολο για Ουζόχο

Αρκετά δύσκολο για Ουζόχο

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sports247.ng κάνει λόγο για τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Συγκεκριμένα, θεωρεί αβέβαιο το μέλλον του Ουζόχο στην Εθνική ομάδα.  Αν και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, μετά τις εξελίξεις, τα όσα έγιναν στην Ανόρθωση, όπου έχει και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει ότι από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται στην Ανόρθωση, η παρουσία του Ουζόχο στο Africa Cup of Nations δεν είναι σίγουρη μιας και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νιγηρίας, Gernot Rohr, φέρεται να τον αφήνει εκτός αποστολής από τις 21 Ιουνίου μέχρι 19 Ιουλίου που είναι η διοργάνωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE