Ατάκα για το μέλλον Αλωνεύτη και Μερκή

Ατάκα για το μέλλον Αλωνεύτη και Μερκή

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος ΠΕτρίδης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision αποκάλυψε πως έχουν μιλήσει ήδη με τους Αλωνεύτη και Μερκή για ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Θα τους γίνει πρόταση για ανανέωση συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο.  Πρώτες κουβέντες, συζητήσεις που κάναμε μαζί τους, δεν έχει θέμα, θα συμφωνήσουμε και θα συνεχίσουμε μαζί» είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE