ΚΥΠΡΟΣ: Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για εγκληματική ενέργεια - Συνελήφθη 24χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για εγκληματική ενέργεια - Συνελήφθη 24χρονος

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ψευδούς τηλεφωνήματος για βόμβα και δημόσιας βλάβης.

Το τηλεφώνημα έγινε στις 30 Απριλίου 2019, στη Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης, από άνδρα ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι είχαν τοποθετηθεί βόμβες στα οχήματα δύο προσώπων, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.