ΚΥΠΡΟΣ: Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για εγκληματική ενέργεια - Συνελήφθη 24χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για εγκληματική ενέργεια - Συνελήφθη 24χρονος

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ψευδούς τηλεφωνήματος για βόμβα και δημόσιας βλάβης.

Το τηλεφώνημα έγινε στις 30 Απριλίου 2019, στη Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης, από άνδρα ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι είχαν τοποθετηθεί βόμβες στα οχήματα δύο προσώπων, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE