Τραγωδία στην Ελλάδα – Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε όχημα

Τραγωδία στην Ελλάδα – Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε όχημα

Το πτώμα ενός απανθρακωμένου ατόμου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, βρέθηκε μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με τον Star.gr, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τα πρώτα στοιχεία δε δείχνουν να έχει πτροηγηθεί τροχαίο.

Το όχημα βρέθηκε σταθμευμένο στην είσοδο της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, στο πρώτο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μεγαλόπολης- Καλαμάτας και το νεκρό άτομο ήταν στη θέση του οδηγού.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου του οδηγού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο, έσπευσαν επτά πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία.

Πάντως η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για να ρίξουν φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect