Τραγωδία στην Ελλάδα – Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε όχημα

Τραγωδία στην Ελλάδα – Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε όχημα

Το πτώμα ενός απανθρακωμένου ατόμου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, βρέθηκε μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με τον Star.gr, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τα πρώτα στοιχεία δε δείχνουν να έχει πτροηγηθεί τροχαίο.

Το όχημα βρέθηκε σταθμευμένο στην είσοδο της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, στο πρώτο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μεγαλόπολης- Καλαμάτας και το νεκρό άτομο ήταν στη θέση του οδηγού.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου του οδηγού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο, έσπευσαν επτά πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία.

Πάντως η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για να ρίξουν φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.