Νομικές υπηρεσίες για εκπροσώπηση παιδιών στο δικαστήριο ζητά η Επίτροπος Δικαιωμάτων του Παιδιού

Νομικές υπηρεσίες για εκπροσώπηση παιδιών στο δικαστήριο ζητά η Επίτροπος Δικαιωμάτων του Παιδιού

Νομικές υπηρεσίες για εκπροσώπηση παιδιών σε δικαστικές διαδικασίες ζητά η Επίτροπος Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου της Επιτρόπου, οι Δικηγόροι θα παρακολουθήσουν, μεταξύ 22 και 26 Ιουλίου 2019, τετραήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο σε θέματα Νομικής Εκπροσώπησης Παιδιών από την Επίτροπο, σε Δικαστικές Διαδικασίες αναφορικά με υποθέσεις Οικογενειακού Δικαίου, Ποινικού Δικαίου, και για ασυνόδευτους ανήλικους αιτητές ασύλου σε δικαστικές υποθέσεις Διοικητικού Δικαίου.

Η πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος με όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά τα απαιτούμενα προσόντα, όρους και προϋποθέσεις καθώς και απαραίτητα δικαιολογητικά είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Επιτρόπου www.childcom.org.cy, στο σύνδεσμο «Για Ενήλικες/Η άποψη της Επιτρόπου/ Ανακοινώσεις/Δελτία Τύπου» και η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπνέει την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 και ώρα 15:00.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE