Σώσον κύριε το λαό σου! Πίνει και μεθά με βενζίνη

Σώσον κύριε το λαό σου! Πίνει και μεθά με βενζίνη

Μέσα στη μέθη του, επιτέθηκε σε γυναίκες, τον παππού του αλλά και σε αστυνομικό

Ένας 23χρονος άνδρας, ονόματι Ρόμπερτ Στίβενς βρέθηκε να έχει πιει βενζίνη, μόλις λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ο νεαρός άνδρας κρατείται μέχρι τις 14 Απριλίου, όταν και θα του ανακοινωθεί η ποινή. Πέραν του εθισμού του στο συγκεκριμένο... ποτό, ο Στίβενς, σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε απρεπείς κινήσεις εναντίον δυο μαθητριών και άλλων τριών γυναικών νωρίτερα την ίδια μέρα, ενώ επιτέθηκε στον παππού του και σε έναν αστυνομικό.

Του είχε δοθεί παλαιότερα σύσταση αντικοινωνική συμπεριφοράς, όμως την είχε παραβιάσει και φυλακίστηκε. Το παραπάνω περιστατικό συνέβη οκτώ ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE