Οριστική η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στις ευρωεκλογές

Οριστική η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στις ευρωεκλογές

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα συμμετάσχει οριστικά στις ευρωεκλογές στις 23 Μαΐου, δήλωσε ο ντε φάκτο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντέιβιντ Λίντινγκτον.


Όπως είπε, ακόμα και αν επιτευχθεί συμφωνία για τη μορφή του Brexit στις συνεχιζόμενες συνομιλίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος για την επικύρωσή της από τη Βουλή των Κοινοτήτων.

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αποδέχθηκε τη συμμετοχή της χώρας στις ευρωεκλογές στο πλαίσιο της νέας παράτασης του Brexit έως τις 31 Οκτωβρίου, που συμφώνησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE