ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με καταγωγή από Κύπρο το παιδί-θαύμα της Λίβερπουλ – Τον ετοιμάζει για Μπάρτσα ο Κλοπ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με καταγωγή από Κύπρο το παιδί-θαύμα της Λίβερπουλ – Τον ετοιμάζει για Μπάρτσα ο Κλοπ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον 19χρονο Ράϊαν Μπρούστερ, με καταγωγή από την Κύπρο ετοιμάζει ο Γιούργκεν Κλοπ για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα λόγω των πολλών τραυματισμών. Με μητέρα Τουρκοκύπρια και πατέρα από τα Μπαρμπέϊντος ο 19χρονος ήδη αγωνίζεται με την Εθνική Αγγλίας σε επίπεδο Νέων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει μόνον την παράδοση αντίπαλο, αλλά και τους τραυματισμούς βασικών του στελεχών. Η «καυτή» τριάδα των Σαλάχ-Φιρμίνο-Μανέ θα μείνει… μονάδα. Μόνον ο Σενεγαλέζος θ’ αγωνιστεί κόντρα στους Καταλανούς.

Ο Αιγύπτιος τραυματίστηκε στη σύγκρουση με τον Ντουμπράβκα, στην εκτός έδρας νίκη (2-3) επί της Νιούκαστλ για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League – λόγω τραυματισμού στο ζυγωματικό. Ο Βραζιλιάνος, άλλωστε, είχε τεθεί νοκ-άουτ από το ματς με τις «καρακάξες».

Εκτός είναι κι ο Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Ο Γερμανός τεχνικός των ρεντς, Γιούργκεν Κλοπ, προσφεύγει στη λύση ενός 19χρονου. Είναι ο Ράιαν Μπρούστερ, μητέρα του οποίου είναι Τουρκοκύπρια και ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα!

Ο 19χρονος μπορεί ακόμα να διαλέξει σε ποια Εθνική θα παίξει στο μέλλον καθώς είναι διαθέσιμος για την Εθνική Τουρκίας, Κύπρου και Μπαρμπέιντος πέρα από την Εθνική Αγγλίας, την οποία εκπροσωπεί σε επίπεδο Νέων.

Η μητέρα του 19χρονου είναι Τουρκοκύπρια, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του talksport.com, και για αυτό το λόγο μπορεί να διαλέξει είτε την Εθνική Τουρκίας είτε την Εθνική Κύπρου. Από την άλλη ο πατέρας του είναι από τα Μπαρμπέϊντος.

Ο μικρός από το Ντάγκεναμ αναγκάζεται να κολυμπήσει στα βαθιά. Άλλωστε, την επόμενη σεζόν θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα – θα είναι μέλος του ρόστερ – και θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες. «Έλαμψε» με την εθνική Αγγλίας Κ17 στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2017, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την Bundesliga, καθώς Γκλάντμπαχ και Λειψία έδειξαν ενδιαφέρον.

Μόλις πριν από ένα μήνα επέστρεψε από τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον Ιανουάριο του 2018 με την Κ23. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα – οι εκτιμήσεις δίνουν φανέλα βασικού στον άνθρωπο που κράτησε την ομάδα «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου του αγγλικού πρωταθλήματος, Ντιβόκ Οριζί – αλλά το επιβεβαίωσε κι ο Κλοπ.

Ο Μπρούστερ είναι έτοιμος και θα πάρει την ευκαιρία του. Οι Βίρχιλ φαν Ντάικ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (6/5), αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας τους.

Πηγή πληροφοριών: sport24.gr / talksport.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top