ΠΑΦΟΣ: Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου του Στέφανου Λευκάτη

ΠΑΦΟΣ: Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου του Στέφανου Λευκάτη

Σε πολυτραυματισμό από περιστρεφόμενη λεπίδα χειροκίνητου τρακτέρ οφείλεται ο θάνατος του 76χρονου Στέφανου Λευκάτη από την Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροψία που διενήργησε επί της σωρού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα συνέβη γύρω στις 1900 της Κυριακής 5/5.

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος 76χρονος ασχολείτο με όργωμα του αμπελώνα του στο χωριό Σίμου, με χειροκίνητο τρακτέρ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εγκλωβίστηκε στις περιστρεφόμενες λεπίδες με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.