ΠΑΦΟΣ: Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου του Στέφανου Λευκάτη

ΠΑΦΟΣ: Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου του Στέφανου Λευκάτη

Σε πολυτραυματισμό από περιστρεφόμενη λεπίδα χειροκίνητου τρακτέρ οφείλεται ο θάνατος του 76χρονου Στέφανου Λευκάτη από την Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροψία που διενήργησε επί της σωρού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα συνέβη γύρω στις 1900 της Κυριακής 5/5.

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος 76χρονος ασχολείτο με όργωμα του αμπελώνα του στο χωριό Σίμου, με χειροκίνητο τρακτέρ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εγκλωβίστηκε στις περιστρεφόμενες λεπίδες με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE