ΚΥΠΡΟΣ –ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ξεκλείδωσαν νέα κάρτα κινητού του 35χρονου – Επικοινωνούν με γυναίκες για να δουν αν είναι ζωντανές – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ –ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ξεκλείδωσαν νέα κάρτα κινητού του 35χρονου – Επικοινωνούν με γυναίκες για να δουν αν είναι ζωντανές – VIDEO

Οι ανακριτές κατάφεραν να ξεκλειδώσουν κάρτα κινητής τηλεφωνίας που ανήκει στον 35χρονο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο, Νίκο Μεταξά, όπου εντόπισαν νέα στοιχεία για την δράση του.

Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (7/5) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού OMEGA, η δημοσιογράφος Στέλλα Σάββα, οι ανακριτές κατάφεραν να ξεκλειδώσουν κάρτα κινητού του «Ορέστη», την οποία κατά την σύλληψή του προσπάθησε να καταπιεί, ώστε να την καταστρέψει.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, στην εν λόγω κάρτα κινητής, οι ανακριτές εντόπισαν πολλά τηλέφωνα και στοιχεία αλλοδαπών γυναικών, με τις οποίες προσπαθούν να επικοινωνήσουν για να διαπιστώσουν αν είναι καλά στην υγεία τους.

Μάλιστα, εντοπίστηκαν κι άλλα προφίλ του 35χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Ορέστης» από όπου επικοινωνούσε με αλλοδαπές γυναίκες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο όγκος του ανακριτικού έργου έχει μεγαλώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE