ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκαν παιδιά με κακώσεις σε μπαλκόνι – «Έδωσαν» την μητέρα τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκαν παιδιά με κακώσεις σε μπαλκόνι – «Έδωσαν» την μητέρα τους

Παρόμοιο περιστατικό, όπως αυτό που συνέβη στην Λεμεσό στις 2/5, με παιδιά να βρίσκονται μόνα σε μπαλκόνι, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/5) στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για τρία ανήλικα παιδιά που βρίσκονταν μόνα σε μπαλκόνι διαμερίσματος και έκλαιγαν.

Όταν έφτασαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας, τα παιδιά δεν άνοιξαν την πόρτα όταν τους κτύπησαν, γι’ αυτό κλήθηκε η Πυροσβεστική που την παραβίασαν για να εισέλθουν εντός του διαμερίσματος.

Ακολούθως, εντόπισαν τα παιδιά να κλαίνε στο μπαλκόνι, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν κακώσεις.

Τα τρία παιδιά, ηλικίας 8,7 και 4 ετών ρωτήθηκαν για τις κακώσεις που έφεραν και φέρονται να υποστήριξαν ότι γι’ αυτές ευθυνόταν η μητέρα τους.

Σημειώνεται ότι η μητέρα των παιδιών, είχε εντοπιστεί σε άλλο μπαλκόνι, να μιλά στο τηλέφωνο.

Η αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθη ενώ τα παιδιά ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

Ο πατέρας των παιδιών δεν βρίσκεται στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE