ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκαν παιδιά με κακώσεις σε μπαλκόνι – «Έδωσαν» την μητέρα τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκαν παιδιά με κακώσεις σε μπαλκόνι – «Έδωσαν» την μητέρα τους

Παρόμοιο περιστατικό, όπως αυτό που συνέβη στην Λεμεσό στις 2/5, με παιδιά να βρίσκονται μόνα σε μπαλκόνι, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/5) στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για τρία ανήλικα παιδιά που βρίσκονταν μόνα σε μπαλκόνι διαμερίσματος και έκλαιγαν.

Όταν έφτασαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας, τα παιδιά δεν άνοιξαν την πόρτα όταν τους κτύπησαν, γι’ αυτό κλήθηκε η Πυροσβεστική που την παραβίασαν για να εισέλθουν εντός του διαμερίσματος.

Ακολούθως, εντόπισαν τα παιδιά να κλαίνε στο μπαλκόνι, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν κακώσεις.

Τα τρία παιδιά, ηλικίας 8,7 και 4 ετών ρωτήθηκαν για τις κακώσεις που έφεραν και φέρονται να υποστήριξαν ότι γι’ αυτές ευθυνόταν η μητέρα τους.

Σημειώνεται ότι η μητέρα των παιδιών, είχε εντοπιστεί σε άλλο μπαλκόνι, να μιλά στο τηλέφωνο.

Η αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθη ενώ τα παιδιά ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

Ο πατέρας των παιδιών δεν βρίσκεται στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE