POLL: Κόντρα Νιαζί Κιζίλγιουρεκ– ΔΗΣΥ. Ποιός έχει δίκαιο;

POLL: Κόντρα Νιαζί Κιζίλγιουρεκ– ΔΗΣΥ. Ποιός έχει δίκαιο;

Δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, στα κατεχόμενα ήταν η αφορμή για ένα πόλεμο χαρακωμάτων μεταξύ του ιδίου, του Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά και του Άντρου Κυπριανού.

Η υποψηφιότητα του Τουρκοκύπριου καθηγητή «βάλλεται» από μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού και άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, αλλά και από τον ίδιο τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μάλιστα, ο κ. Νιαζί σε πρόσφατες του δηλώσεις ανέφερε πως λογοδοτεί σε όλους του Κύπριους και όχι μόνο σε μια κοινότητα, καλώντας μάλιστα τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού σε απολογία, καθώς όπως αναφέρει ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει στο ψηφοδέλτιο του για τις ευρωεκλογές, μία υποψήφια η οποία τον χαρακτηρίζει ως πράκτορα της Τουρκίας, εννοώντας την Ελένη Σταύρου.

Πάντως, με δηλώσεις του για την κόντρα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ανέφερε πως ο ΔΗΣΥ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις παραιτήσεις αξιωματούχων, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Συναγερμός παραποιεί γεγονότα και καταστάσεις.

Το ThemaOnline, λοιπόν, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να τοποθετηθούν σχετικά και να εκφέρουν τη δική τους άποψη.

Το Poll διεξάγεται σε συνεργασία με την πλατφόρμα Online Polls, opiniocracy:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE