Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες ξενοδόχων - Η Germania «πλήγωσε» την Πάφο

Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες ξενοδόχων - Η Germania «πλήγωσε» την Πάφο

Οι αρχικές ανησυχίες των ξενοδόχων της Πάφου ότι οι πληρότητες του καλοκαιριού θα κυμανθούν σε χαμηλότερα επίπεδα κατά 10% περίπου από πέρσι επιβεβαιώνονται ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι μπορεί οι πληρότητες των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου να είναι υψηλότερες από τους μήνες Απριλίου και Μαΐου ωστόσο σημείωσε η ροή των κρατήσεων δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό  και να ανατρέψει το τωρινό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE