Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες ξενοδόχων - Η Germania «πλήγωσε» την Πάφο

Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες ξενοδόχων - Η Germania «πλήγωσε» την Πάφο

Οι αρχικές ανησυχίες των ξενοδόχων της Πάφου ότι οι πληρότητες του καλοκαιριού θα κυμανθούν σε χαμηλότερα επίπεδα κατά 10% περίπου από πέρσι επιβεβαιώνονται ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι μπορεί οι πληρότητες των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου να είναι υψηλότερες από τους μήνες Απριλίου και Μαΐου ωστόσο σημείωσε η ροή των κρατήσεων δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό  και να ανατρέψει το τωρινό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE