ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ξανά εντός ο δύτης - Δυσκολίες με την ορατότητα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ξανά εντός ο δύτης - Δυσκολίες με την ορατότητα

(8/5 - 12:00) Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών .

Μετά την ρομποτική κάμερα, η οποία έλεγξε σημεία εντός της Κόκκινης Λίμνης , γιατί υπήρχε λίγη ορατότητα, από τις 12:00 εντός της λίμνης επιχειρεί δύτης με σκάφανδρο.

Στο μεταξύ , στη λίμνη «Μεμί», στο Ξυλιάτου επιχειρεί από το πρωί το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE