ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ξανά εντός ο δύτης - Δυσκολίες με την ορατότητα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ξανά εντός ο δύτης - Δυσκολίες με την ορατότητα

(8/5 - 12:00) Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών .

Μετά την ρομποτική κάμερα, η οποία έλεγξε σημεία εντός της Κόκκινης Λίμνης , γιατί υπήρχε λίγη ορατότητα, από τις 12:00 εντός της λίμνης επιχειρεί δύτης με σκάφανδρο.

Στο μεταξύ , στη λίμνη «Μεμί», στο Ξυλιάτου επιχειρεί από το πρωί το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.