ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ξανά εντός ο δύτης - Δυσκολίες με την ορατότητα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ξανά εντός ο δύτης - Δυσκολίες με την ορατότητα

(8/5 - 12:00) Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών .

Μετά την ρομποτική κάμερα, η οποία έλεγξε σημεία εντός της Κόκκινης Λίμνης , γιατί υπήρχε λίγη ορατότητα, από τις 12:00 εντός της λίμνης επιχειρεί δύτης με σκάφανδρο.

Στο μεταξύ , στη λίμνη «Μεμί», στο Ξυλιάτου επιχειρεί από το πρωί το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

Στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUARAHMEDEMON, από το Μπαγκλαντες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας.