Κυπριακή ποντίκα έκοβε βόλτες στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων του Γ. Νοσοκομείου Πάφου

Κυπριακή ποντίκα έκοβε βόλτες στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων του Γ. Νοσοκομείου Πάφου

Αλγεινή εντύπωση και προβληματισμό προκαλούν οι πληροφορίες ότι ποντικός προκάλεσε αναστάτωση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου την περασμένη Δευτέρα (06/05).

Το τρωκτικό -όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες- θεάθηκε να περιφέρεται στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων, στον 2ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου, κι αμέσως η υπεύθυνη γαστρντερολόγος σταμάτησε τις εξετάσεις που γίνονταν.

Κι αυτό κυρίως υπό τον φόβο ότι μολύνθηκαν ιατρικά όργανα (ενδοσκόπια κτλ.).

Ως γνωστόν, ένα τρωκτικό μπορεί να μεταφέρει ασθένειες όπως τύφο και πανώλη.

Το ThemaOnline επιχείρησε να μιλήσει με δυο άτομα της διεύθυνσης του Νοσοκομείου λίγο πριν από τις 12:00, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Στόχος μας να διαπιστώσουμε κατά πόσον έγιναν οι δέουσες ενέργειες για να αποστειρωθεί ο χώρος, αλλά και να αντιμετωπιστεί μόνιμα το πρόβλημα με τα τρωκτικά. Όπως πληροφορούμαστε, υπήρξαν πανομοιότυπα περιστατικά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE