Κυπριακή ποντίκα έκοβε βόλτες στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων του Γ. Νοσοκομείου Πάφου

Κυπριακή ποντίκα έκοβε βόλτες στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων του Γ. Νοσοκομείου Πάφου

Αλγεινή εντύπωση και προβληματισμό προκαλούν οι πληροφορίες ότι ποντικός προκάλεσε αναστάτωση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου την περασμένη Δευτέρα (06/05).

Το τρωκτικό -όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες- θεάθηκε να περιφέρεται στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων, στον 2ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου, κι αμέσως η υπεύθυνη γαστρντερολόγος σταμάτησε τις εξετάσεις που γίνονταν.

Κι αυτό κυρίως υπό τον φόβο ότι μολύνθηκαν ιατρικά όργανα (ενδοσκόπια κτλ.).

Ως γνωστόν, ένα τρωκτικό μπορεί να μεταφέρει ασθένειες όπως τύφο και πανώλη.

Το ThemaOnline επιχείρησε να μιλήσει με δυο άτομα της διεύθυνσης του Νοσοκομείου λίγο πριν από τις 12:00, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Στόχος μας να διαπιστώσουμε κατά πόσον έγιναν οι δέουσες ενέργειες για να αποστειρωθεί ο χώρος, αλλά και να αντιμετωπιστεί μόνιμα το πρόβλημα με τα τρωκτικά. Όπως πληροφορούμαστε, υπήρξαν πανομοιότυπα περιστατικά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE