Κυπριακή ποντίκα έκοβε βόλτες στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων του Γ. Νοσοκομείου Πάφου

Κυπριακή ποντίκα έκοβε βόλτες στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων του Γ. Νοσοκομείου Πάφου

Αλγεινή εντύπωση και προβληματισμό προκαλούν οι πληροφορίες ότι ποντικός προκάλεσε αναστάτωση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου την περασμένη Δευτέρα (06/05).

Το τρωκτικό -όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες- θεάθηκε να περιφέρεται στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων, στον 2ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου, κι αμέσως η υπεύθυνη γαστρντερολόγος σταμάτησε τις εξετάσεις που γίνονταν.

Κι αυτό κυρίως υπό τον φόβο ότι μολύνθηκαν ιατρικά όργανα (ενδοσκόπια κτλ.).

Ως γνωστόν, ένα τρωκτικό μπορεί να μεταφέρει ασθένειες όπως τύφο και πανώλη.

Το ThemaOnline επιχείρησε να μιλήσει με δυο άτομα της διεύθυνσης του Νοσοκομείου λίγο πριν από τις 12:00, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Στόχος μας να διαπιστώσουμε κατά πόσον έγιναν οι δέουσες ενέργειες για να αποστειρωθεί ο χώρος, αλλά και να αντιμετωπιστεί μόνιμα το πρόβλημα με τα τρωκτικά. Όπως πληροφορούμαστε, υπήρξαν πανομοιότυπα περιστατικά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE