ΥΠΑΜ: 'Δεν θα παρασυρθούμε σε ενέργειες που προκαλούν ένταση'

ΥΠΑΜ: 'Δεν θα παρασυρθούμε σε ενέργειες που προκαλούν ένταση'

Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε ενέργειες που δημιουργούν ένταση στην περιοχή, ξεκαθάρισε ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην περιοχή μετά τις νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στα ανοικτά της Κύπρου.

Μιλούσε μετά από συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, σημειώνοντας ότι συζήτησαν το θέμα με τον ομόλογό του.

Η Τουρκία επιδιώκει διαχρονικά την ένταση για να καταλήξουμε σε αποσταθεροποίηση στην περιοχή, ξέροντας πως την ίδια στιγμή,
η ψυχραιμία αυτή δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία, συμπλήρωσε ο Υπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι επικροτεί την ψύχραιμη και νηφάλια στάση της Κύπρου και παραμένει σε συντονισμό τόσο με την Κυπριακή Δημοκρατία όσο και με τους κοινοτικούς εταίρους και τους συμμάχους για τις επόμενες ενέργειες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE