ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχειρεί ξανά ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχειρεί ξανά ο δύτης

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

 

Αυτή τη στιγμή (16:30) εντός της λίμνης  βρίσκεται ο δύτης με την ειδική του στολή καθώς και η ρομποτική κάμερα, με την οποία ελέγχονται τα σημεία, για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας, μέσα στην οποία πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Στο μεταξύ, στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο συνεχίζεται η σάρωση με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.
   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE