ΠΑΦΟΣ: Κλοπή κυνηγετικών σκύλων στην Γεροσκήπου- Μεγάλη η αξία τους

ΠΑΦΟΣ: Κλοπή κυνηγετικών σκύλων στην Γεροσκήπου- Μεγάλη η αξία τους

Υπόθεση κλοπής κυνηγετικών σκύλων συνολικής αξίας 9 χιλ. ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης σκύλων στην Γεροσκήπου κατήγγειλε  στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης 8/5 , ότι κλάπηκαν οι σκύλοι του που τους είχε σε περιφραγμένο χωράφι στην Γεροσκήπου.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, πρόκειται για τέσσερις θηλυκούς σκύλους αξίας 1000, 1000 , 2000 και 5000 ευρώ έκαστος. 

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών .

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.