ΤΣΕΡΙ: 28χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική μετά από τροχαίο - Άγνωστοι έπιασαν την μοτοσικλέτα του

ΤΣΕΡΙ: 28χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική μετά από τροχαίο - Άγνωστοι έπιασαν την μοτοσικλέτα του

Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/5) στο Τσέρι.

Γύρω στις 8.30 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τροχαίο που συνέβη στην οδό Δημοκρατίας στο Τσέρι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου από εξετάσεις που έκαναν, διαπίστωσαν, ότι 28χρονος ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα αγνώστων στοιχείων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό της, σύρθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη τραύμα στο πρόσωπο, κάταγμα γνάθου και διάφορα θλαστικά τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μέχρι την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο σημείο του τροχαίου, άγνωστα πρόσωπα μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα και καταβάλλονται προσπάθειες για εντοπισμό της.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE