ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΣΤΟΚ: Επτά ποδοσφαιριστές της ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. στο νοσοκομείο επιβεβαιώνει η Αστυνομία

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΣΤΟΚ: Επτά ποδοσφαιριστές της ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. στο νοσοκομείο επιβεβαιώνει η Αστυνομία

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, διερευνά η Αστυνομία, σχετικά με επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη (8/5), έξω από το Μακάρειο Στάδιο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 2.40μ.μ., πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., ενώ το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα των Τρούλλων, βρισκόταν έξω από την είσοδο του σταδίου, δέχθηκε επίθεση από περίπου 40 πρόσωπα.

Θυμίζουμε ότι το ThemaOnline, με σχετικά ρεπορτάζ, είχε ενημερώσει για τα πιο πάνω, το βράδυ της Τετάρτης (8/5).

Οι επιτιθέμενοι, όπως αναφέρει επίσης το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, έφεραν διακριτικά της ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και φέρονται να προκάλεσαν ζημιές στον ανεμοθώρακα και το εξωτερικό μέρος του λεωφορείου, ενώ φέρονται επίσης να έριξαν κροτίδες και καπνογόνα εντός του λεωφορείου.

Από την επίθεση, έξι ποδοσφαιριστές της ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου, ένοιωσαν ενοχλήσεις από τους καπνούς και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περίθαλψη, ενώ έβδομος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE