ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχείρησε στο σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντομπλόκ ο δύτης- Βγήκε με άδεια χέρια

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχείρησε στο σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντομπλόκ ο δύτης- Βγήκε με άδεια χέρια

Με άδεια χέρια βγήκε γύρω στις 11:00 (Πέμπτη 9/5) από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης, ο οποίος επιχείρησε 4-5 μέτρα από την όχθη της λίμνης, στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί τσιμεντομπλόκ, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό ταξιδιωτικής βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

 
Το τσιμεντομπλόκ είχε ανασυρθεί από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό στις 2 Μαϊου.
 
Τσιμεντομπλόκ είχε βρεθεί και σε ταξιδιωτική βαλίτσα που περιείχε το πτώμα γυναίκας που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη.

Να θυμίσουμε ότι οι έρευνες με του υπερσύχρονο σόναρ και τον Ισπανό χειριστή έχουν ολοκληρωθεί στο Μιτσερό και έχουν μεταφερθεί στη λίμνη Ξυλιάτου όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE