ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχείρησε στο σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντομπλόκ ο δύτης- Βγήκε με άδεια χέρια

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχείρησε στο σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντομπλόκ ο δύτης- Βγήκε με άδεια χέρια

Με άδεια χέρια βγήκε γύρω στις 11:00 (Πέμπτη 9/5) από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης, ο οποίος επιχείρησε 4-5 μέτρα από την όχθη της λίμνης, στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί τσιμεντομπλόκ, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό ταξιδιωτικής βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

 
Το τσιμεντομπλόκ είχε ανασυρθεί από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό στις 2 Μαϊου.
 
Τσιμεντομπλόκ είχε βρεθεί και σε ταξιδιωτική βαλίτσα που περιείχε το πτώμα γυναίκας που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη.

Να θυμίσουμε ότι οι έρευνες με του υπερσύχρονο σόναρ και τον Ισπανό χειριστή έχουν ολοκληρωθεί στο Μιτσερό και έχουν μεταφερθεί στη λίμνη Ξυλιάτου όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE