ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ - ΜΑΤΣΑΚΗΣ: Το χαλί με τα ξύλα, τις πέτρες και τα σφουγγάρια πιθανόν να συνδέονται με τον Μεταξά -VIDEO

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ - ΜΑΤΣΑΚΗΣ: Το χαλί με τα ξύλα, τις πέτρες και τα σφουγγάρια πιθανόν να συνδέονται με τον Μεταξά -VIDEO

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» ήταν καλεσμένος  την Πέμπτη 9/5 ο Μάριος Ματσάκης  αναφορικά με τα τελευταία αντικείμενα που ανέσυρε ο δύτης την Τετάρτη 8/5.

Τα ευρήματα (πέτρες, σφουγγάρια και ξύλα τυλιγμένα σε χαλί) έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές και κλήθηκε στη σκηνή ιατροδικαστής για να διαπιστώσει για το ακριβώς πρόκειται.

Σύμφωνα με τον γνωστό ιατροδικαστή μπορεί το εύρημα να συνδέεται με τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την Κύπρο. Εξήγησε πως το χαλί μπορεί να έχει σχέση με τις δολοφονίες, με δύο τρόπους.

«Μπορεί το χαλί να έχει σχέση με τις δολοφονίες, δηλαδή μπορεί μία ή δύο δολοφονίες να έγιναν με τρόπο που μπορεί να υπάρχουν πάνω στο χαλί κηλίδες, είτε από αίμα είτε από άλλα βιολογικά υγρά και ήθελε να το πετάξει και το πέταξε μαζί με τα σώματα τυλίγοντας του με τις πέτρες ώστε να βυθιστεί» ανέφερε ο κύριος Ματσάκης.

Συμπλήρωσε παράλληλα πως η δεύτερη σκέψη του είναι πως το χαλί ήταν μια «πρόβα τζενεράλε» του 35χρονου Νίκου Μεταξά, για να δει πώς μπορεί να μεταφέρει τα πτώματα και να τα ξεφορτωθεί στη λίμνη γιατί προσομοιάζει με πτώμα (ο τρόπος που δημιουργήθηκε το εύρημα).

Πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς, ιατροδικαστικά, δικανικά, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι επάνω που να συνδέεται με τους φόνους, δήλωσε ο Κύπριος ιατροδικαστής και επεσήμανε ότι πρέπει να ψάξουν στο βυθό όχι μόνο για πτώματα αλλά και για τεκμήρια.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι από τη λίμνη πρέπει να αντληθεί όλο το νερό ώστε να γίνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι έρευνες. Το ίδιο πρέπει να γίνει τόσο στη λίμνη Ξυλιάτου, όσο και στο φρεάτιο ανέφερε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα του 35χρονου λοχαγού. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top