ΛΕΜΕΣΟΣ -ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Γνωστός στις Αρχές ο 45χρονος που παρενοχλούσε - 'Μάλιστα, να παραμείνω υπό κράτηση'

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Γνωστός στις Αρχές ο 45χρονος που παρενοχλούσε - 'Μάλιστα, να παραμείνω υπό κράτηση'

Υπό κράτηση θα παραμείνει ο 45χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) στη Λεμεσό, αφού εντοπίστηκε από μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός καθήκοντος να παρενοχλεί πολίτες ζητώντας επίμονα χρήματα.

Όπως λέχθηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, την Τετάρτη (8/5), κατά τη διαδικασία έκτακτης καταχώρησης υπόθεσης εναντίον του 45χρονου, ήδη έχει κριθεί ένοχος άλλες 5 φορές στο παρελθόν για παρόμοιας φύσεως αδικήματα, ενώ εναντίον του εκκρεμεί ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Όταν η δικαστής ρώτησε τον 45χρονο αν φέρει οποιαδήποτε ένσταση στην κράτηση του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αυτός απάντησε “μάλιστα” για να ζητήσει το Δικαστήριο να διευκρινίσει την θέση του, με τον κατηγορούμενο να απαντά: 'Μάλιστα, να παραμείνω υπό κράτηση'.

Έτσι λοιπόν, ο 45χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 28/5.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE