ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο χαμός της Κατερίνας ένωσε τις φωνές ΑΕΛ και Απόλλωνα- Το μήνυμα των γαλαζοκίτρινων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο χαμός της Κατερίνας ένωσε τις φωνές ΑΕΛ και Απόλλωνα- Το μήνυμα των γαλαζοκίτρινων

Μπροστά σε μια τέτοια τραγική είδηση, δεν χωράνε ομάδες, αντιπαλότητες και οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες. Δεν υπάρχουν ούτε κίτρινα, ούτε μπλε, αφού η πόλη «ντύθηκε» στα μαύρα για τον χαμό μια νέας κοπέλας, μόλις 23 χρονών.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου, έφυγε από κοντά μας την Τετάρτη 8/5, ένα ταξίδι μακρινό, στο οποίο θα συναντήσει τη μητέρα της και τον πατέρα της που θα την συντροφεύουν στον παράδεισο.

Από το πρωί της Πέμπτης 9/5 ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της Κατερίνας, μιας  γνήσιας φιλάθλου των κυανόλευκων ενώ λίγες ώρες αργότερα και ομάδα οπαδών της ΑΕΛ ανέβασε στα social media μήνυμα στο οποίο εκφράζουν τη θλίψη τους για την 23χρονη Λεμεσιανή.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το μήνυμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE