ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο χαμός της Κατερίνας ένωσε τις φωνές ΑΕΛ και Απόλλωνα- Το μήνυμα των γαλαζοκίτρινων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο χαμός της Κατερίνας ένωσε τις φωνές ΑΕΛ και Απόλλωνα- Το μήνυμα των γαλαζοκίτρινων

Μπροστά σε μια τέτοια τραγική είδηση, δεν χωράνε ομάδες, αντιπαλότητες και οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες. Δεν υπάρχουν ούτε κίτρινα, ούτε μπλε, αφού η πόλη «ντύθηκε» στα μαύρα για τον χαμό μια νέας κοπέλας, μόλις 23 χρονών.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου, έφυγε από κοντά μας την Τετάρτη 8/5, ένα ταξίδι μακρινό, στο οποίο θα συναντήσει τη μητέρα της και τον πατέρα της που θα την συντροφεύουν στον παράδεισο.

Από το πρωί της Πέμπτης 9/5 ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της Κατερίνας, μιας  γνήσιας φιλάθλου των κυανόλευκων ενώ λίγες ώρες αργότερα και ομάδα οπαδών της ΑΕΛ ανέβασε στα social media μήνυμα στο οποίο εκφράζουν τη θλίψη τους για την 23χρονη Λεμεσιανή.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το μήνυμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE