Νέα υπόθεση παρατυπίας με δελτίο υγείας παίκτη μεγάλης κυπριακής ομάδας

Νέα υπόθεση παρατυπίας με δελτίο υγείας παίκτη μεγάλης κυπριακής ομάδας

Τις τελευταίες ώρες η πληροφόρηση είναι έντονη, πως πέρα της περίπτωσης που απασχόλησε αρκετά την αθλητική επικαιρότητα (περίπτωση Φράνσις Ουζόχο τερματοφύλακα Ανόρθωσης), παράτυπο δελτίο υγείας υπάρχει και για παίκτη της Ομόνοιας.

Ο ιατρός που εξετάζει στοιχεία που κατατίθενται από ομάδα για έκδοση δελτίου υγείας, εντόπισε κάποια παρατυπία σε στοιχεία του παίκτη των «τριφυλλοφόρων».

Το όλο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα από τις κινήσεις που θα προβεί ο ΚΟΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη διάσκεψη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προειδοποίησε για τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος κατέγραψε τον υψηλότερο πληθωρισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Το ThemaOnline βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο και σας μεταφέρει την εξέλιξή της. 

BEST OF TOTHEMAONLINE