ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα συνάντηση για τον πρόεδρο του ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέα συνάντηση για τον πρόεδρο του ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ) Ανδρέα Καμαρλίγγο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Γεωργίου και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Ευθύμιο Πολυδώρου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την ΚΕΠΕ και γενικά το Παραολυμπιακό κίνημα στην Κύπρο. Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού της ΚΕΠΕ για την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε στην αντιπροσωπεία της ΚΕΠΕ ότι τα θέματα που απασχολούν την Παραολυμπιακή Επιτροπή είναι σε γνώση της Υπηρεσίας του Οργανισμού, τα οποία θα προωθήσει προς συζήτηση ενώπιον της νεοσύστατης Ad Hoc Επιτροπής του Οργανισμού για το Παραολυμπιακό κίνημα και αφού τα μελετήσει επισταμένα, θα τα προωθήσει με τη σειρά της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για τις ανάλογες αποφάσεις.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και αρμόδιοι λειτουργοί του ΚΟΑ.

Πηγή: ΚΟΑ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top