ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε στο… ντούκου αναφορά Πετρίδη, αλλά υπάρχει θέμα που αφορά και ΑΕΛ

Πέρασε στο… ντούκου αναφορά Πετρίδη, αλλά υπάρχει θέμα που αφορά και ΑΕΛ

Μία αναφορά του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision δημιουργεί θέμα που έχει να κάνει, αφορά, την ΑΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, ότι όλοι οι δανεικοί παίκτες που είχε η ομάδα του σε άλλες ομάδες, θα είναι στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρωταθλήτριας ομάδας, βάζει σε αυτή την… κατηγορία ποδοσφαιριστών και τον Ανδρέα Μακρή που είναι αυτή τη σεζόν στην ΑΕΛ.

Αν και η πληροφόρηση, εδώ και καιρό από το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, έκανε λόγο πως τόσο οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, η δήλωση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ δημιουργεί ένα νέο σκηνικό.

Βέβαια, από τη στιγμή που στην ΑΕΛ λένε ότι μετά τον τελικό κυπέλλου θα τρέξουν πιο ενταντικά τα ζητήματα προγραμματισμού και να προκύψουν ανακοινώσεις, έτσι μετά τις 22 Μαΐου εάν διατηρηθεί η επιθυμία γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού και Μακρή για να συνεχίσουν μαζί, τότε η λογική λέει ότι θα υπάρξει επαφή με την πλευρά του ΑΠΟΕΛ για να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top