ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: Μαρτυρία για τον 25χρονο από την Λάρνακα - Αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: Μαρτυρία για τον 25χρονο από την Λάρνακα - Αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο

Μετά από μαρτυρία που είχε η Αστυνομία, συνέλαβαν 25χρονο οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 στην κατοικία του στην Λάρνακα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10/5). 

Όπως ενημερώσαμε και με προηγούμενη μας δημοσίευση, στη σύλληψη 25χρονου οπαδού και κάτοικου Λάρνακας προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10/5) σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους, επίθεσης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, αναφορικά με επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη (8/5), έξω από το Μακάρειο Στάδιο, στην Λευκωσία.

Οι επιτιθέμενοι, οι οποίοι έφεραν διακριτικά της ΟΜΟΝΟΙΑ 1948, φέρονται να προκάλεσαν ζημιές στον ανεμοθώρακα και το εξωτερικό μέρος του λεωφορείου, ενώ φέρονται επίσης να έριξαν κροτίδες και καπνογόνα εντός του λεωφορείου.

Από την επίθεση έξι ποδοσφαιριστές της ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου, ένιωσαν ενοχλήσεις από τους καπνούς και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περίθαλψη, ενώ έβδομος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

         
Σχετικό βίντεο από τα επεισόδια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE