ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μοίραζε χαρτάκια σε αλλοδαπές με το τηλέφωνο του ο «Ορέστης» – «Αν θέλετε δουλειά τηλεφωνήστε μου»

Μοίραζε χαρτάκια σε αλλοδαπές με το τηλέφωνο του ο «Ορέστης» – «Αν θέλετε δουλειά τηλεφωνήστε μου»

Σε χώρους που συχνάζουν αλλοδαποί φέρεται να περιφερόταν ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, μοιράζοντας χαρτάκια με το τηλέφωνο του, σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, που ομολόγησε τους φόνους πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών, φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες το περιεχόμενο των οποίων γνωρίζει το ThemaOnline να περιφερόταν σε χώρους όπου συχνάζουν αλλοδαποί, μοιράζοντας χαρτάκια.

Σε αυτά, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, αναγραφόταν το τηλέφωνο του, αναφέροντας παράλληλα πως αν χρειαστούν δουλειά μπορούν να του τηλεφωνήσουν.

Να σημειώσουμε πως και σε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Έρικας Καβάζη στον Alpha Κύπρου, αναφερόταν πως ο 35χρονος φέρεται να είχε μεταβεί στην Πλατεία Σολωμού στη Λευκωσία ψάχνοντας γυναίκα από τις Φιλιππίνες για να βοηθά τη γιαγιά του.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε προσεγγίσει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο γυναίκες, με την πρώτη να απαντά πως αν δεν έβρισκε κάποια άλλη θα επικοινωνούσε μαζί του, ενώ στη δεύτερη παραχώρησε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, έχει ομολογήσει συνολικά επτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία, καθώς και της Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top