Πρόεδρος Αναστασιάδης: Συνάντηση με μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου- Παρών και ο Ιωνάς Νικολάου

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Συνάντηση με μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου- Παρών και ο Ιωνάς Νικολάου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου είχε απόψε Παρασκευή (10/5), στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε και η Προεδρία της Δημοκρατίας με σχετική ανάρτηση στο twitter η οποία γράφει συγκεκριμένα : «Ο Πρόεδρος @AnastasiadesCY δέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο τους δικαστές του Ανωτάτου». Η ανάρτηση συνοδεύεται και από σχετικές φωτογραφίες.

 Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE