Πρόεδρος Αναστασιάδης: Συνάντηση με μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου- Παρών και ο Ιωνάς Νικολάου

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Συνάντηση με μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου- Παρών και ο Ιωνάς Νικολάου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου είχε απόψε Παρασκευή (10/5), στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε και η Προεδρία της Δημοκρατίας με σχετική ανάρτηση στο twitter η οποία γράφει συγκεκριμένα : «Ο Πρόεδρος @AnastasiadesCY δέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο τους δικαστές του Ανωτάτου». Η ανάρτηση συνοδεύεται και από σχετικές φωτογραφίες.

 Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE