ΚΥΠΡΟΣ: Επείγουσα έκκληση για βοήθεια της Έλενας Νικολάου που χρειάζεται δότη μυελού των οστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Επείγουσα έκκληση για βοήθεια της Έλενας Νικολάου που χρειάζεται δότη μυελού των οστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκκληση προς όλη την Κύπρο και όχι μόνο κάνει η οικογένεια της Έλενας Νικολάου, για ανεύρεση δότη μυελού των οστών. 

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως επείγουσα, αφού ακόμη δεν έχει βρεθεί δότης για την Έλενα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την Έλενα να επικοινωνήσουν με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η να καλέσουν την μητέρα της, κυρία Αγγέλα Ευαγγέλου στο 99752763.  

Αναμένεται νεότερη ανακοίνωση όπου θα γίνει οργανωμένη προσπάθεια δειγματοληψίας με σάλιο, διαδικασία που χρειάζεται μόνο δύο λεπτά και μπορεί να χαρίσει ζωή σε ένα συνάνθρωπο μας.  

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE