ΛΑΡΝΑΚΑ: Επική «πατέντα» στο αυτοκίνητό του -  Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επική «πατέντα» στο αυτοκίνητό του -  Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξυπνη και οικονομική λύση για το όχημά του!

Φωτογραφία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κύπρο, όπου παρουσιάζει την «πατέντα» συμπολίτη μας στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ιδιοκτήτης του οχήματος, τοποθέτησε αντένα στο αριστερό μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, τον οποίο στερέωσε με μπλου τακ.

Χωρίς να θέλει να μπει σε «περιττά» έξοδα και ξοδεύοντας μόλις μερικά ευρώ, ο εν λόγω οδηγός στερέωσε γρήγορα και οικονομικά την μεταλλική αντένα.

Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η «πατέντα», αν είναι κάτι το μόνιμο ή κάτι το προσωρινό, αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως η «πατέντα» του κέντρισε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών συμπολιτών μας.

Δείτε τη φωτογραφία:   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε την Πέμπτη πως ενημερώθηκε στις Βρυξέλλες από τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε σχέση με τη συνομιλία που αυτός είχε για το Κυπριακό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός πως ο κ. Μακρόν επεσήμανε ότι η ουσιαστική πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις περνά μέσα από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE