Ακύρωση της απόφασης για την διαχείριση του ξενοδοχείου Ντομ ζητεί το ΚΕΕ

Ακύρωση της απόφασης για την διαχείριση του ξενοδοχείου Ντομ ζητεί το ΚΕΕ

Προσφυγή κατέθεσε το ΚΕΕ στο «δικαστήριο» στα κατεχόμενα ζητώντας την ακύρωση της συμφωνίας εκμίσθωσης του ξενοδοχείου Ντομ στην Κερύνεια από το «τμήμα βακουφίων» στην εταιρεία «αλληλεγγύη», που απαρτίζεται από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και την συντεχνία ξενοδοχοϋπαλλήλων.

 
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, η συμφωνία για ενοικίαση του εν λόγω ξενοδοχείου (που ανήκε στην οικογένεια Κατσελλή) με την εταιρεία που το διαχειριζόταν τα τελευταία 10 χρόνια, ανανεώθηκε για άλλα 10 χρόνια. Το ΚΕΕ ήταν σφόδρα εναντίον και είχε δηλώσει ότι θα προσέφευγε στη δικαιοσύνη.
 
Ο δικηγόρος Σαλίχ τζιαν Ντορταλί δήλωσε σήμερα ότι το ΚΕΕ κατέθεσε την αγωγή το Σάββατο (11/05) στο «ανώτατο δικαστήριο» με το αιτιολογικό ότι με βάση την «νομοθεσία για τις δημόσιες προσφορές» το ξενοδοχείο έπρεπε να βγει σε δημοπρασία.
 
(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/AXΡ)
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE