ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Αρχίζει να 'μυρίζει' καλοκαίρι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Αρχίζει να 'μυρίζει' καλοκαίρι

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (13/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, και το απόγευµα στα νοτια µέχρι νοτιοδυτικοί. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (14/5), την Τετάρτη (15/5) και την Πέµπτη (16/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και θα παραµείναι στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top