ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Αρχίζει να 'μυρίζει' καλοκαίρι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Αρχίζει να 'μυρίζει' καλοκαίρι

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (13/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, και το απόγευµα στα νοτια µέχρι νοτιοδυτικοί. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (14/5), την Τετάρτη (15/5) και την Πέµπτη (16/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και θα παραµείναι στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE