ΠΑΦΟΣ: Κτύπησε σε δύο περιπολικά και εξαφανίστηκε – Αναζητείται 25χρονος Ε/κ

ΠΑΦΟΣ: Κτύπησε σε δύο περιπολικά και εξαφανίστηκε – Αναζητείται 25χρονος Ε/κ

25χρονος που καταδιωκόταν από μέλη της ΥΚΑΝ, συγκρούστηκε με το όχημά του με τα περιπολικά και διέφυγε.

Το βράδυ της Κυριακής (12/5) μέλη της ΥΚΑΝ έκαναν σήμα σε 25χρονο Ε/κ που αναγνώρισαν, να σταματήσει για έλεγχο, αφού υπήρχαν υποψίες ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Ο 25χρονος, όχι μόνο παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα των μελών της ΥΚΑΝ, αλλά μάλιστα, συγκρούστηκε και με τα δύο οχήματά τους, και εγκατέλειψε το σημείο.

Εναντίον του 25χρονου Ε/κ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE