LIFESTYLE

Η selfie της Χριστιάνας με τους μικρούς Εφραίμ – Δυο καρότσια η παρουσιάστρια!

Η selfie της Χριστιάνας με τους μικρούς Εφραίμ – Δυο καρότσια η παρουσιάστρια!

Ο μικρός Εφραίμ έφτασε και πλέον η παρουσιάστρια έχει στην αγκαλιά της, τους δυο καρπούς του έρωτά της με τον γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή ενώ η χαρά στο πρόσωπό της είναι εμφανές. 

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία όπως έγινε γνωστό στις 24 Απριλίου, ημέρες του Πάσχα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, τον μικρό Αντρέα Εφραίμ και πλέον η καθημερινότητά της έχει αλλάξει για τα καλά.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η νόσος που τον ταλαιπωρεί – Έχασε όλα του τα μαλλιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω μιας selfie φωτογραφίας με τα δύο της παιδιά, ότι η οικογένεια Αριστοτέλους, μετά τον γιο της μεγάλωσε με ακόμη ένα μέλος, το παιδάκι του αδελφού της Πόλυ Αριστοτέλους, το οποίο ήρθε στην ζωή την Κυριακή (12/5).

Φυσικά η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα, έχοντας μαζί της και την Μελίνα αλλά και τον νεογέννητο Αντρέα κουβαλώντας πλέον δύο παιδικά καρότσια. 

Δείτε την φωτογραφία τους:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top