ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους αστυνομικοί για νέα εκστρατεία - Τι θα ελέγχουν

ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους αστυνομικοί για νέα εκστρατεία - Τι θα ελέγχουν

Εκστρατεία ελέγχων χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση, ξεκινά η Αστυνομία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιώντας τη δεύτερη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης χωρίς ελεύθερα χέρια (χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση).

Η εκστρατεία, η οποία άρχισε την Δευτέρα 13 Μαΐου, θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου, 2019.

Σε διεθνές επίπεδο, η απόσπαση της προσοχής του οδηγού εντάσσεται στους πλέον σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της πιθανότητας εμπλοκής σε τροχαία σύγκρουση, δεδομένου ότι περιορίζεται δραματικά ο χρόνος αντίδρασης, σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE