Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιώντας τη δεύτερη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης χωρίς ελεύθερα χέρια (χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση).
Η εκστρατεία, η οποία άρχισε την Δευτέρα 13 Μαΐου, θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου, 2019.
Σε διεθνές επίπεδο, η απόσπαση της προσοχής του οδηγού εντάσσεται στους πλέον σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της πιθανότητας εμπλοκής σε τροχαία σύγκρουση, δεδομένου ότι περιορίζεται δραματικά ο χρόνος αντίδρασης, σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




