ΓεΣΥ: Μαζική η εγγραφή του κόσμου – Πόσοι πολίτες έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα

ΓεΣΥ: Μαζική η εγγραφή του κόσμου – Πόσοι πολίτες έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα

Μαζική είναι η εγγραφή των κόσμου στο μητρώο των δικαιούχων για το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ). Μέχρι χθες βράδυ είχαν εγγραφεί 330 χιλιάδες και σε προσωπικό ιατρό είχαν εγγραφεί 280 χιλιάδες.

Οι προσωπικοί γιατροί για ενήλικες οι οποίοι έχουν εγγράψει την σύμβαση και που αναρτήθηκε το όνομα τους είναι 331 και οι παιδίατροι μέχρι αυτή την στιγμή είναι 72.
 
Έχουν επίσης υποβληθεί αιτήσεις από 124 φαρμακεία και 57 αιτήσεις από  κλινικά εργαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.