ΓεΣΥ: Μαζική η εγγραφή του κόσμου – Πόσοι πολίτες έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα

ΓεΣΥ: Μαζική η εγγραφή του κόσμου – Πόσοι πολίτες έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα

Μαζική είναι η εγγραφή των κόσμου στο μητρώο των δικαιούχων για το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ). Μέχρι χθες βράδυ είχαν εγγραφεί 330 χιλιάδες και σε προσωπικό ιατρό είχαν εγγραφεί 280 χιλιάδες.

Οι προσωπικοί γιατροί για ενήλικες οι οποίοι έχουν εγγράψει την σύμβαση και που αναρτήθηκε το όνομα τους είναι 331 και οι παιδίατροι μέχρι αυτή την στιγμή είναι 72.
 
Έχουν επίσης υποβληθεί αιτήσεις από 124 φαρμακεία και 57 αιτήσεις από  κλινικά εργαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μετέφερε ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE