ΓεΣΥ: Μαζική η εγγραφή του κόσμου – Πόσοι πολίτες έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα

ΓεΣΥ: Μαζική η εγγραφή του κόσμου – Πόσοι πολίτες έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα

Μαζική είναι η εγγραφή των κόσμου στο μητρώο των δικαιούχων για το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ). Μέχρι χθες βράδυ είχαν εγγραφεί 330 χιλιάδες και σε προσωπικό ιατρό είχαν εγγραφεί 280 χιλιάδες.

Οι προσωπικοί γιατροί για ενήλικες οι οποίοι έχουν εγγράψει την σύμβαση και που αναρτήθηκε το όνομα τους είναι 331 και οι παιδίατροι μέχρι αυτή την στιγμή είναι 72.
 
Έχουν επίσης υποβληθεί αιτήσεις από 124 φαρμακεία και 57 αιτήσεις από  κλινικά εργαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.