Κομισιόν: Στα 19 σεντ/λεπτό + ΦΠΑ οι διεθνείς κλήσεις ανάμεσα στα Κράτη - Μέλη της ΕΕ

Κομισιόν: Στα 19 σεντ/λεπτό + ΦΠΑ οι διεθνείς κλήσεις ανάμεσα στα Κράτη - Μέλη της ΕΕ

Οι διεθνείς κλήσεις προς άλλες χώρες της ΕΕ θα κοστίζουν 19 σεντ ανά λεπτό (+ ΦΠΑ) και τα SMS 6 σεντ (+ ΦΠΑ), από τις 15 Μαΐου, σύμφωνα με τα νέα ανώτατα όρια τιμολόγησης, που ανακοίνωσε την Δευτέρα 13/5 η Κομισιόν.

Σύμφωνα με την Κομισιόν, οι νέοι κανόνες για τις διεθνείς κλήσεις αντιμετωπίζουν τις μεγάλες αποκλίσεις των τιμών που υπήρχαν προηγουμένως μεταξύ των Κ-Μ.

Κατά μέσο όρο, η συνήθης τιμή μίας ενδοκοινοτικής κλήσης σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας ήταν τρεις φορές υψηλότερη από την κανονική τιμή μιας εγχώριας κλήσης και η κανονική τιμή ενός ενδοκοινοτικού μηνύματος SMS υπερδιπλάσιο από το εγχώριο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE