Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Χίο και Οινούσσες

Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Χίο και Οινούσσες

Τρεις υπερπτήσεις τουρκικών  μαχητικών αεροσκαφών εντός του FIR Αθηνών, εντός τεσσάρων λεπτών κατέγραψαν τα ελληνικά ραντάρ, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, σήμερα Δευτέρα στις 15:55, ζεύγος F- 16 πραγματοποίησε υπερπτήση στα 27.000 πόδια στις Οινούσσες και στις 15:59 ένα τουρκικό F16 πέταξε πάνω από τις βόρειες ακτές Χίου, πάλι στα 27000 πόδια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE