Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Χίο και Οινούσσες

Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Χίο και Οινούσσες

Τρεις υπερπτήσεις τουρκικών  μαχητικών αεροσκαφών εντός του FIR Αθηνών, εντός τεσσάρων λεπτών κατέγραψαν τα ελληνικά ραντάρ, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, σήμερα Δευτέρα στις 15:55, ζεύγος F- 16 πραγματοποίησε υπερπτήση στα 27.000 πόδια στις Οινούσσες και στις 15:59 ένα τουρκικό F16 πέταξε πάνω από τις βόρειες ακτές Χίου, πάλι στα 27000 πόδια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE