Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Χίο και Οινούσσες

Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Χίο και Οινούσσες

Τρεις υπερπτήσεις τουρκικών  μαχητικών αεροσκαφών εντός του FIR Αθηνών, εντός τεσσάρων λεπτών κατέγραψαν τα ελληνικά ραντάρ, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, σήμερα Δευτέρα στις 15:55, ζεύγος F- 16 πραγματοποίησε υπερπτήση στα 27.000 πόδια στις Οινούσσες και στις 15:59 ένα τουρκικό F16 πέταξε πάνω από τις βόρειες ακτές Χίου, πάλι στα 27000 πόδια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE