ΠΑΦΟΣ: Ετοίμασε βαλίτσες για Ρώμη αλλά τελικά συνελήφθη

ΠΑΦΟΣ: Ετοίμασε βαλίτσες για Ρώμη αλλά τελικά συνελήφθη

Ένα άτομο συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, τη Δευτέρα (13/5).

Πρόκειται για άντρα αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρουσιάστηκε στον έλεγχο για αναχώρηση με πτήση με προορισμό την Ρώμη, παρουσιάζοντας παρουσίασε ισπανικό διαβατήριο.

Κατά τον έλεγχο ηγέρθησαν υποψίες στο μέλος της ΥΑΜ, που διενεργούσε τον έλεγχο, ότι το πρόσωπο που απεικονίζετο στη φωτογραφία του διαβατηρίου ήταν διαφορετικό από το πρόσωπο που παρουσιάστηκε για αναχώρηση.

Ο άντρας συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας . Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι το πραγματικό του όνομα είναι άλλο από αυτό που αναγράφεται στο διαβατήριο και είπε ότι κατάγεται από την Σενεγάλη. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αιτητή πολιτικού ασύλου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE