ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί η νεκροτομή στην σορό του παιδιού - Συνεχίζονται οι έρευνες

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί η νεκροτομή στην σορό του παιδιού - Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται και την Τρίτη (14/5) οι έρευνες των αρχών στην Κόκκινη Λίμνη για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Άκαρπες απέβησαν και την Δευτέρα (13/5) οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κόκκινη Λίμνη.

Στο μεταξύ, ο Κύπριος ιατροδικαστής της Scotland Yard Ανδρέας Μαρνερίδης διενήργησε την Δευτέρα (13/5) νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα και πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Elena Natalia, κόρη της Livia Florentina.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, λήφθηκαν κάποια δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η νεκροτομή διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα συνεχιστεί, αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη (14/5).

Η νεκροτομή έγινε στην παρουσία και της ιατροδικαστού Αγγελικής Παπέττα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE