ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 26χρονου Ε/κ που αναζητείτο – Τροχαία σύγκρουση με περιπολικά

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 26χρονου Ε/κ που αναζητείτο – Τροχαία σύγκρουση με περιπολικά

Συνελήφθη την Δευτέρα (13/5) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τροχαίας οδικής σύγκρουσης, επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγησης και άλλων αδικημάτων.

Πρόκειται για τον νεαρό Ελληνοκύπριο που ο βράδυ της Κυριακής (12/5) μέλη της ΥΚΑΝ του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αφού τον αναγνώρισαν και υπήρχαν υποψίες ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Ο 26χρονος, όχι μόνο παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα των μελών της ΥΚΑΝ, αλλά μάλιστα, συγκρούστηκε και με τα δύο οχήματά τους, και εγκατέλειψε το σημείο.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE