ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 26χρονου Ε/κ που αναζητείτο – Τροχαία σύγκρουση με περιπολικά

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 26χρονου Ε/κ που αναζητείτο – Τροχαία σύγκρουση με περιπολικά

Συνελήφθη την Δευτέρα (13/5) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τροχαίας οδικής σύγκρουσης, επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγησης και άλλων αδικημάτων.

Πρόκειται για τον νεαρό Ελληνοκύπριο που ο βράδυ της Κυριακής (12/5) μέλη της ΥΚΑΝ του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αφού τον αναγνώρισαν και υπήρχαν υποψίες ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Ο 26χρονος, όχι μόνο παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα των μελών της ΥΚΑΝ, αλλά μάλιστα, συγκρούστηκε και με τα δύο οχήματά τους, και εγκατέλειψε το σημείο.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE